dilluns, 6 de juliol del 2009

40 anys d'Aneto







A pesar de quedar deslluïda per la pluja, els trons i la fragmentació dels 25 components de la expedició, el dia 4 de juliol es va celebrar el 40 aniversari de la primera ascensió a l'Aneto d'en Josep Asensio i en Martí Campmany. El cim de l'Aneto el van pujar en Xavi Salvadó, en Xavier Vallès i en Jan Vallès. Un altre grup va fer el Pic Mir (3.185 m). Cal felicitar també la Sandra Bosch per aquesta darrera ascensió, el seu primer 3.000.




La més cordial i entranyable enhorabona a en Martí i en Josep per la efemèride. Els amics del Centre Excursionista de Sitges també han enviat un missatge de felicitació per a l'aniversari.

3 comentaris:

  1. Rocio: Un sitio y un fin de semana fantastico! Espero poder repetir pronto y en mejores condiciones :-D

    Increible QQdruluS!! Saludos!

    ResponElimina
  2. ei, ...genteta, ...sabeu què????!!!! hi ha una carta al 20 min d'avui 08jul, on el Xavier Salvadó ...un dels 4 del Martí, el que es va fer el trau a la cama...no li van fer la cura al CAP de Benasque, ...per no portar la targeta sanitaria... i si volia que el curéssin havia de pagar + de 80 eur, ...que ja voríem si els recuperaria. "...que fueeeeeerte me pareeeeeeece"

    ResponElimina
  3. SENYORS!!!
    S´EN ACABAT LES MARICONADAS!!!
    LA SEGONA SETMANA DE AGOST LA PORTA DEL CEL!!!
    DE MOMENT NOMES DOS VALENTS!! EL ROCA DURA JOSEP TORRENT TAMBE DIT EL REY DELS GRAMPONS I EN GARRAPATA RICARD JORBA EL PRINCEP DEL PETS AMB CUA.

    ResponElimina