dilluns, 8 de febrer del 2010

Activitats de tres en tres!!!







Els QQDrulus han assolit un estadi en el qual, en un sol cap de setmana, es planifiquen i s'executen tres activitats diferents: mentre els uns saltaven sota els efectes del cava (al lloc on es farà la propera calçotada), els altres feien una excursió pels voltants d'Igualada, i una tercera secció practiva l'esquí de pista als Angles.



Adjuntem fotos de totes les activitats.






S'inclou, a continuació, una ressenya de la sortida d'Igualada:






Hola a tots, us passo la ressenya de la sortida de la EXFIM d’avui diumenge 7 de Febrer, fruït de la col.laboració entre els Lluïssos, els Qqdrulus i el Foment

Hora efectiva d’inici de la caminada 9,10.
Hora d’arribada als cotxes 13.00.
Total desnivell acumulat: 406 metres

Assistents:

De dues potes: Ricard Jorba, Loli, Lola Blasco, Nekane, Yago, Núria Font, Vicenç Bou, María Bou, Montse Pérez, Mario Grau, Mateu Capdevila, Lluïs, Guillermo, Rosa Ferro, Antoni Ferro, Pere i Nuria, Josep Maria Manresa, Laura i Elisenda Manresa, Herminia, Rafa i Joan-Enric.
De quatre potes: Duna, Churry, Durc i el gos dels Manresa (alies eskeleton blind..)
Total: 23 de dues postes i quatre de idem.

*Menors de 21 anys: Nekane, Yago, María, Mario, , Laura i Elisenda

*Debutants: Yago, Loli, Mateu Capdevila, Pere, Nuria, Guillermo, Laura, Elisenda, Josep Maria, Herminia i Rafa

Sense volguer emular al meu estimat amic Jaume Asensio m’atreveixo a fer uma petita ressenya.....
La excurssió há estat força interessant, i sota el guitage d’em Ricard i la Loli ens há permés descobrir els voltants de la Serra de Collbàs, a l’Anoia, amb vistes molt maques a a aquesta serra, a Igualada i a la llunyana Montserrat (i la seva roca foradada). L’esmorçar l’hem fet a la magnífica ermita de Collbas. Gran part del recorregut l’hem fet carenant turons i hem pogut observar interessants formacions geològiques.
Es de destacar en la sortida d’avui l’elevat nombre de nous participants així com la presència de nens-joves, tot i l’absència per diferents motius d’alguns dels nostres habituals, i si no que li diguin al pobre Mario¡¡¡. El guiatge há estat molt ben portat i com comença a ser habitual la logística cafeto-ganyipil há estat insuperable gràcies al ben fer d’em Lluïs.
Us adjunto fotos em format reduït, si algú la vol amb més qualitat me la demaneu.
Recordeu que la prospera sortida EXFIM dels Lluïssos és el dia 7 de març (Can Massana – Monestir de Montserrat amb logística de recollida d ecotxes al punt d’inici) i que la gent del Foment organitzen una sortida per Collserola el proper diumenge dia 14 de Febrer (els interessats podeu contactar amb en Pere Pique: piquequip@coac.cat ).

Comunicar-vos també que tenim em cartera diferents sortides, a més de la de Montserrat:

-Visita espel.leològica d’una cova al Berguedà
-Ascensió a Montserrat
-Ascensió al Taga
-Excurssió per els voltants de Gallifa…

Per tant com podeu veure amigues i amics, sens acumula la feina i igual algun mes haurem de fer (si els calendaris ho permeten, un parell de sortides).


Una abraçada a totes/ts,
I fins ben aviat¡¡¡
JETB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada